Wie is K I R A N photo

Welkom op mijn website…

en wie is dan wel Kiran photo. Wel ik ben de gebruiker achter kiranphoto. Klaas Hollebeek, een enthousiaste  fotograaf met ruime belangstelling voor diverse soorten fotografie met nadruk op natuur. Ik fotografeer veelal in mijn directe omgeving. Het Twiske is mijn achtertuin en hier ben ik vaak te vinden. Vaak bewust vroeg of laat op pad. Lekker buiten zijn is een belangrijk onderdeel waarbij ik me nog steeds kan verbazen over mooie wolkenluchten. Maar ik laat me ook graag laat verrassen door het moment. Momenteel probeer ik meer sfeer in mijn foto’s te krijgen om hetzelfde gevoel over te brengen dat ik had toen ik er stond. Ik begrijp dat dit niet eenvoudig is want hoe laat je de geluiden horen die er waren toen de foto gemaakt werd en hoe laat je stilte horen…